Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@laminaattekoop.nl.

In de e-mail moet staan:

– Bestelnummer

– Reden van terugsturen

– Uw gegevens en adres

Wij zullen vervolgens met u contact opnemen en het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

uitzonderingen

Uitzonderingen gelden voor producten die door u beschadigd zijn. Of als het gaat om producten in de veiling of die voor opruimingsprijzen zijn gekocht. Daarnaast geldt de retourbeleid niet voor gekochte producten die:

 

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. Gepersonaliseerde producten.